PROJEKTI

Mentorstvo - povej naprej

Program: ”Mentorstvo za vse” temelji na tem, da so “mentorji” na voljo vsem posameznikom, ki so na začetku športne kariere oziroma na začetku usposabljanja za področje strokovnega delavca v športu. FZS se zavzema za izpeljavo programa: “Mentorji za vse”, predvsem zaradi tega, ker je področje športa (najbolj apeliramo na področje fitnesa) v zadnjih letih precej naraslo in posledično s tem je naraslo število “samooklicanih” trenerjev, ki podajajo vadečim (zaradi nestrokovnosti), napačna navodila in jih učijo napačne izvedbe vaj . S tem se poveča število posameznikov s “posledicami nepravilnih vaj”: obraba kolenskega sklepa, ramenskega sklepa, ledvene hrbtenice,…

Mentorji, ki so in bodo objavljeni na našem spletnem portalu, bodo s FZS podpisali izjavo o mentorstvu in se zavezali, da bodo širili svoje strokovno znanje med ostale vaditelje, inštruktorje v njihovem okolišu. Prav tako bodo vezano na mentorstvo poskrbeli za to, da bodo vadeči prejeli pravilne informacije za izvedbo posameznih vaj.

AKTUALNO

AKTUALNE NOVICE

Spremljajte aktualne novice & dogodke iz sveta športa tudi v našem blog kotičku. Se beremo.

OSTANITE V STIKU,
PRIJAVITE SE NA NAŠE E-NOVIČKE!

OSTANITE V STIKU Z NAMI!

Prijavite se na naše e-novičke. Ostanite v stiku z našo ponudbo, akcijami in aktualnimi dogodki iz sveta športa.

DRUGI O NAS

Vsi tečaji Fitnes zveze Slovenije potekajo v živo, saj smo zagovorniki strokovnosti. V nadaljevanju nekaj mnenj naših zadovoljnih tečajnikov.

0
    0
    Košarica
    Vaša košarica je praznaNazaj v trgovino
    Call Now Button