gibam-se-lahko-vprasaj-se-kako-projekti-fzs
PROJEKTI

Gibam se lahko, vprašaj se kako

Ni težava le ta, da smo zaradi izrednih razmer morali zapreti storitve, ki omogočajo in zagotavljajo redne gibalne dejavnosti, temveč tudi ta, da izredne razmere puščajo in bodo pustile velik psihološki pečat na večini posameznikov. Preko projekta smo se in se bomo trudili militi posledice, ki so nastale zaradi preteklih izrednih razmer. Z zagotavljanjem redne športne vadbe, spodbujanjem k gibanju in strmenju k strokovni obravnavi bomo s skupnimi močmi izboljšali imunski sistem posameznika, njegove psihofizične sposobnosti.

Različne sodobne študije potrjujejo, da imata telesna pripravljenost in gibalna/športna aktivnost pomembno vlogo pri vzdrževanju in krepitvi fizičnega in duševnega zdravja. Prispevata k zmanjšanju anksioznih in depresivnih simptomov, povečanju odpornosti na stres ter h krepitvi posameznikove telesne samopodobe in samovrednotenja. V novejših epidemioloških študijah lahko zasledimo podatke, ki potrjujejo koristne učinke redne telesne vadbe na kognitivne funkcije. Ravno to je glede na trenutne aktalne razmere rdeča nit našega projekta.

Cilj programa Gibam se lahko – vprašaj me kako je, da izboljšamo in maksimiziramo delovanje telesa. Sem štejemo tako zdravje telesa, izboljšanje mentalnih funkcij, čustveno uravnoteženost in občutje zadovoljstva ter sreče, anti-aging, izboljšanje okolja v katerem živimo, boljši spanec, odpravo stresa.

AKTUALNO

AKTUALNE NOVICE

Spremljajte aktualne novice & dogodke iz sveta športa tudi v našem blog kotičku. Se beremo.

OSTANITE V STIKU,
PRIJAVITE SE NA NAŠE E-NOVIČKE!

OSTANITE V STIKU Z NAMI!

Prijavite se na naše e-novičke. Ostanite v stiku z našo ponudbo, akcijami in aktualnimi dogodki iz sveta športa.

DRUGI O NAS

Vsi tečaji Fitnes zveze Slovenije potekajo v živo, saj smo zagovorniki strokovnosti. V nadaljevanju nekaj mnenj naših zadovoljnih tečajnikov.

0
    0
    Košarica
    Vaša košarica je praznaNazaj v trgovino