Prijave zbiramo do 25. februarja. 

Prijavi se pravočasno:

Dni
Ur
Minut
Sekund
TRENERSTVO

POSTANI OSEBNI TRENER

Ste športni navdušenec? Želite delovati na fitnes področju, si pridobiti dodatna znanja, razširiti spekter že obstoječih? Je vaš cilj izvajati invividualne treninge?

Ne glede na to ali ste fitnes navdušenec, strokovni delavec v športu, ki želi razširiti znanje ali pa vas področje zanima zaradi osebne rasti. Tečaj, ki zajema znanja, katera v vsakdanjem življenju še kako pridejo prav. Pridružite se nam in poskrbite za življenjsko naložbo.

Nastasija Kastelic

profesorica športne vzgojje

Kaj lahko v sklopU osebnega trenerstva pričakujete?

Kaj lahko OD MODULA osebno trenerstvo pričakujete?

Tečaj omogoča posamezniku pridobiti kompetence in znanja, spretnosti ter odgovornosti za načrtovanje, organiziranje, izvajanje in spremljanje procesa športne vadbe na področju osebnega trenerstva rekreativne gibalne dejavnosti, s ciljem ohranjanja zdravja, izboljšanja telesno gibalnih sposobnosti, telesne sestave, vitalnosti in osebnih ciljev vadečih za potrebe športne panoge.

Proces izvajanja vadbe na področju fitnesa predstavlja vodenje in izvedbo načrtovanega procesa vadbe, kjer gre za izvajanje posameznih delovnih nalog potrebnih za učinkovito vadbo in varnost udeležencev v procesu vadbe. 

TRAJANJE PROGRAMA: 134 UR

VSEBINA TEČAJA:

 1. Spoznavanje različnih okolij za vadbo (fitnes, gym, dvorana, glasba, rekviziti, trening na prostem), predstavitev različnih oblik vadbe in uporabe različnih orodij.
 2. Analiza telesne drže in temeljnih gibanj: pozna zakonitosti dobre telesne drže, odstopanja in posledice. S pomočjo ocenjevalnega lista zna oceniti telesno držo, prepozna slabosti osnovnih gibalnih vzorcev (hoja, tek, skoki, potiski, vleki, meti) in pozna pristope za odpravljanje le teh.
 3. Tehnika vadbe z lastno težo in na orodjih
 4. Osnove TRX-a
 5. Osnove Kettlebella
 6. Osnove olimpijskega dvigovanja
 7. Vadbeni procesi iz teorije v prakso: osnovni vadbeni program v fitnesu, vadba za moč, masa, hujšanje,… Progresija, meritve.
 8. Vodenje fitnes centra in odnos s strankami
 9. Vadbeni programi in priporočila za specifične skupine: starostniki, najstniki, otroci, nosečnice, po porodu, menopavza, po poškodbi, ljudje s kroničnimi obolenji, ljudje s posebnimi potrebami. Spozna se z različnimi pristopi in prilagoditvijo programov, nauči se poiskati strokovno pomoč na teh področjih in sodelovanja z drugimi strokovnjaki.

POGOJI ZA VPIS IN RAZPISANI TERMINI

POGOJI ZA VPIS IN RAZPISANI TERMINI

Ali ste vedeli? Tečaji ne potekajo preko v naprej pripravljenih posnetkov, ker jih želimo izvajati strokovno, ter nadzorovati in spremljati vaš proces. Ko pripravljamo prehranske svetovalce na njihovo delo, sta strokovnost in kakovost osnovni izhodišči.

Na tečaj FZS osebni trener se lahko vpišejo posamezniki, ki imajo končano najmanj 3-letno poklicno srednjo šolo in so polnoletni.

OSEBNI TRENER
3 RAZLOGI ZAKAJ IZBRATI NAŠE TEČAJE

Pri trženju naših programov poudarjamo: strokovnost, varnost, zmernost in kakovost. V ponudbi imamo širok nabor kvalitetnih seminarjev & webinarjev s predavatelji iz prakse.

01

MODERNA OPREMA

Ker verjamemo, da je konstanten napredek nujen, to odraža tudi naša moderna oprema.

STROKOVNA ZNANJA

Naša ponudba je pripravljena na podlagi 20+ let izkušenj, mnenj tečajnikov, ... Ponudba se prilagaja glede na potrebe trga in članic FZS.

02

PRAKTIČEN PRISTOP

Predavatelji izhajajo iz prakse - vsi imajo ustrezno usposobljenost in 10+ let izkušenj.

03

IMATE VPRAŠANJE? Z VESELJEM VAM ODGOVORIMO!

PRIJAVITE SE ZDAJ

Modul: Postani inštruktor/ica skupinske vadbe.

S tečajem pričnemo 2. marca 2024, prijave potekajo do 25. februarja 2024 oz. do zasedenosti mest. 

Dni
Ur
Minut
Sekund
MODUL: OSEBNO TRENERSTVO

990.00 €

- Naziv: inštruktor/ica individualnih vadb -

gym-image
 • -15% popust na modul za člane FZS
0
  0
  Košarica
  Vaša košarica je praznaNazaj v trgovino