partnerji

partnerji

Partnerji - Fitnes zveza Slovenije
frenetic

frenetic slovenija

Frenetic Slovenija zagotavlja svoje izdelke za kader FZS in mentorje FZS po ugodnejši ceni! Kader FZS lahko koristi 20% popust, mentorji FZS pa 25% popust! 

Frenetic je znamka oblačil za šport in prosti čas, tako za ženske kot za moške. Živahne barve, prijazni materiali in ekskluzivni modeli zadovoljijo tudi najbolj zahtevne stranke.

Izdelki so LIMITED EDITION, torej ne gre za serijsko proizvodnjo oblačil, ampak za omejeno izdajo oblačil, katerih so materiali, modeli in barve skrbno izbrani. Na vsake približno dva meseca izide nova kolekcija, pri kateri je na voljo cca. 100kosov.

Vsak kos je posebej šivan z najmodernejšo tehnologijo in kvalitetnim italijanskim materialom, ki vsebuje zaščiteno DuPont Lycra strukturo, ki je odporna na detergente, ki vsebujejo klor. Material je zračen, odlično odvaja pot in ekstremno hitro se suši.

Partnerji - Fitnes zveza Slovenije
maxximum

maxximum d.o.o.

Maxximum Slovenija zagotavlja svoje izdelke za kader FZS in mentorje FZS po ugodnejši ceni! Kader FZS lahko koristi 15% popust, mentorji FZS pa 20% popust! 

Partnerji - Fitnes zveza Slovenije
kingsbox

kingsbox

Kingsbox Slovenija zagotavlja svoje izdelke za kader FZS in mentorje FZS po ugodnejši ceni! Cenik s popusti najdete tukaj!

Smo mlado, uspešno in hitro rastoče podjetje TNG oprema d.o.o., ki pod blagovno znamko KingsBox izdeluje in prodaja opremo za funkcionalno vadbo. Od nekdaj so nas navduševale neverjetne sposobnosti človeškega telesa. Prav zato se že od začetka posvečamo proizvodnji kakovostne športne opreme po najboljši možni ceni z željo, da bi ljudem pomagali doseči nove mejnike. Ker obožujemo funkcionalno vadbo in šport na sploh, se trudimo, da oblikujemo in izdelamo športne pripomočke, ki navdahnejo nas in druge športne navdušence.

Naš trud je bil opažen s strani športne javnosti, predvsem v Sloveniji, Italiji, na Hrvaškem, v Srbiji, Turčiji in Dubaju, kjer je že več sto telovadnic opremljenih z našo opremo. Zgradili smo močno skupnost, ki nam je zaupala tudi so-organizacijo in sponzoriranje številnih tekmovanj in drugih dogodkov. Ne glede na to, ali opremljate svojo domačo telovadnico ali profesionalni vadbeni center, z veseljem vam bomo priskočili na pomoč in vas sprejeli v našo KingsBox družino.

Partnerji Corpo Cabana - Fitnes zveza Slovenije
corpocabana

corpocabana

Corpocabana zagotavlja svoje izdelke za kader FZS in mentorje FZS po ugodnejši ceni! Kader FZS lahko koristi 10% popust (koda: Corpo Fit Sem), mentorji FZS pa 20% popust (Corpo Fit Trener)! 

vik

vik d.o.o.

Vik d.o.o. zagotavlja svoje izdelke za kader FZS in mentorje FZS po ugodnejši ceni! Tako kader FZS kot  mentorji FZS lahko koristite 20% popust! 

Olimpus - ​Fitnes zveza Slovenij
olimpus

olimpus shop

Olimpus d.o.o. zagotavlja svoje izdelke za kader FZS in mentorje FZS po ugodnejši ceni! Koristite lahko od 10% do 20% popust – višina popusta se določi glede na vrsto izdelka! 

OLIMPUS SHOP je trgovina z novo in rabljeno fitnes opremo in pripomočki. Nudijo kvalitetne naprave vrhunskih proizvajalcev za domačo uporabo, opremo za fitnes centre in opremo za funkcionalni fitnes in crossfit. 

Zakaj torej izbrati Olimpus-shop? 

 • Večletne izkušnje;
 • Poznavanje trga; 
 • Brezplačno svetovanje, projektiranje fitnes prostorov;
 • Brezplačna in hitra dostava ter montaža fitnes opreme.

Spoznajte jih in obiščite njihovo spletno stran www.olimpusshop.si.

Ice Power - ​Fitnes zveza Slovenije
ice

ice power

 

IZKORISTI 15% POPUST  S KODO: FZS15

Linija izdelkov Ice Power vključuje širok nabor izdelkov za hladilno terapijo. Izdelki Ice Power so izdelani na Finskem in imajo že 20-letno tradicijo.

 Varno in učinkovito lajšanje bolečin v mišicah:

 • Sestava, primerna za vso družino
 • Aktivni sestavini: mentol in etanol
 • Klinično dokazana učinkovitost

 Hladilni gel Ice Power uporabite za:

 • Bolečine v mišicah
 • Bolečine v vratu, ramenih in križu
 • Regeneracijo po športnih aktivnostih
 • Hitrejša regeneracija po poškodbi mehkih tkiv
FZS parter - Compex
compex

compex slovenija

 

Obstaja veliko naprav za elektrostimulacijo, a le eden je švicarski COMPEX. Sinonim za vrhunsko kvaliteto, široko uporabnost in dokazano učinkovitost.

0
  0
  Košarica
  Vaša košarica je praznaNazaj v trgovino