S tečajem pričnemo 6. novembra 2021, prijavi se pravočasno, saj prijave zbiramo do 4. novembra:

Dni
Ur
Minut
Sekund
PILATES

POSTANI INŠTRUKTOR PILATESA

Se navdušujete nad pilates vadbo? Se zavedate kako pomembno je funkcionalno gibanje iz centra telesa?Postanite strokovnjak za vadbo, ki pripomore pri vsakdanjih opravilih, drugih športnih aktivnostih in vam omogoča preventivo pred različnimi poškodbami.

BARBARA PRESTOR

trenerka pilatesa

Kaj lahko v sklopU pilatesa pričakujete?

Kaj lahko OD MODULA pilates pričakujete?

Izobraževalni modul pilates ponuja tečajnikom ogromno zanimivih in poučnih tem, ki omogočajo močno bazo za inštruktorsko delo in kvalitetno osnovo za vsa nadaljevalna izobraževanja. V okviru modula 4 (pilates) se ukvarjamo s kvalitativno analizo telesne drže in temeljnih gibanj, z osnovami gibalnih sposobnosti, izpeljavo in spremljavo vadbenega procesa in z vadbenimi procesi samimi.

Konkretneje znotraj teh tem obravnavamo:

Na kratko in preprosto povedano – opremimo vas z vsem potrebnim znanjem, da lahko postanete odličen pilates inštruktor. Samo en (a vendar zelo pomemben) del ostane vam, in sicer: lasten trening in trud. Z našim podanim znanjem in vašo vedeželjnostjo in pripravljenostjo za delo je uspeh neizbežen

zanimivosti o pilatesu, ki jih doslej niste vedeli

KDO JE BIL JOSEPH PILATES

Joseph Pilates je izumil edinstven sistem vadbe, ki ga je poimenoval “contrology”. Kasneje so njegovi učenci to metodo preimenovali v pilates. Pilates je zanimiv vadbeni sistem, katerega vrh predstavlja delo na blazini (le-tega se učimo v okviru tečaja za inštruktorja pilatesa pri FZS). Znotraj samega sistema pilatesa pa najdemo tudi ostale Pilatesove izume – številne pripomočke in naprave, ki dopolnjujejo trening pilatesa na blazini in predstavljajo izjemen doprinos pri čutenju in razumevanju te metode.

KAJ JE PILATES?

Pilates je zanimiv zaradi prepleta zahodnih in vzhodnih načinov treniranja telesa, kjer se osredotočamo na čutenje in zavedanje lastnega telesa in diha. Ravno zaradi teh lastnosti predstavlja izjemen doprinos k današnjemu načinu življenja, saj poleg telesne moči in vzdržljivosti izboljšuje telesno držo, odpravlja bolečine, izboljšuje motorične vzorce, našo zbranost in zmanjšuje učinke stresa na naše telo.

OSEBNI TRENER
3 RAZLOGI ZAKAJ IZBRATI NAŠE TEČAJE

Pri trženju naših programov poudarjamo: strokovnost, varnost, zmernost in kakovost. V ponudbi imamo širok nabor kvalitetnih seminarjev & webinarjev s predavatelji iz prakse.

MODERNA OPREMA

Ker verjamemo, da je konstanten napredek nujen, to odraža tudi naša moderna oprema.

STROKOVNA ZNANJA

Naša ponudba je pripravljena na podlagi 20+ let izkušenj, mnenj tečajnikov, ... Ponudba se prilagaja glede na potrebe trga in članic FZS.

PRAKTIČEN PRISTOP

Predavatelji izhajajo iz prakse - vsi imajo ustrezno usposobljenost in 10+ let izkušenj.

IMATE VPRAŠANJE? Z VESELJEM VAM ODGOVORIMO!

CENIK
PRIJAVITE SE ZDAJ

Modul: Postani inštruktor/ica pilatesa

CENIK