Postani inštruktor fitnes vadbe - FZS
VREDNOTE

VREDNOTE & VIZIJA

Fitnes zveza Slovenije kot nacionalna športna zveza želi zagotavljati strokovnost na področju fitnes, pilates in skupinske vadbe. Stremi k širjenju znanja o prej omenjenih področjih, saj prav redno in strokovno vodena vadba prispeva k dobri telesni in funkcionalni sposobnosti, kvaliteti življenja ter izboljšanju lastne samopodobe vadečega.

Fitnes zveza Slovenije se zaveda, da je širjenje znanja iz omenjenega področja smiselno in koristno za javno dobro in da je prav zato potreben pospešen razvoj na vseh ravneh (športnih društvih, šolah, fitnes centrih, zdraviliščih, itd.) v Republiki Sloveniji.

V Fitnes zvezi Slovenije se zavedamo pomena ohranjanja okolja, zato sledijo smernicam Okoljevarstvenega in naravovarstvenega kodeksa, ki je bil sprejet 15. Maja 2012 s strani Olimpijskega komiteja Slovenije. Poleg skrbi za okolje in narave skrbijo tudi za poslovno okolje, ki vsem zaposlenim, občasno zaposlenim, zunanjim sodelavcem ter usposobljenemu strokovnemu kadru omogoča zadovoljstvo in razvoj njihove kariere. Fitnes zveza Slovenije stremi k družbeno odgovornemu izvajanju športnih aktivnosti in zagotavljajo kakovostno in varno izvajanje s strani licenciranega kadra.

Osnovne vrednote, na katerih temelji promocija Fitnes zveze Slovenije so: strokovnost, zmernost, kvaliteta, varnost, korektnost. Fitnes zveza Slovenije preko tega je in bo promovirala – strokovno, zmerno, kvalitetno in varno vadbo, za katero zagovarja, da je temelj pri ohranjanju in zagotavljanju zdravja.  

IMATE VPRAŠANJE? Z VESELJEM VAM ODGOVORIMO!

DRUGI O NAS

Vsi tečaji Fitnes zveze Slovenije potekajo v živo, saj smo zagovorniki strokovnosti. V nadaljevanju nekaj mnenj naših zadovoljnih tečajnikov.

0
    0
    Košarica
    Vaša košarica je praznaNazaj v trgovino