Najpogosteje zastavljena vprašanja

Fitnes zveza Slovenije je zagovornica kvalitetne baze znanje, ki jo posameznik žal ne more pridobiti online. Zato temeljni tečaji potekajo v živo, z željo da se vzpostavi resnično dobra baza. Seveda kasneje, specializacije in ostala znanja lahko posameznik pridobiva tudi preko spleta (ko ima že enkrat pridobljeno kvalitetno osnovo, ki mu omogoča in zagotavlja kritično razmišljenje, ter ločevanje relavantnih od irelavantnih informacij. 

Naš osnovni tečaj obsega 134 ur predavanj in vaj. Dodatno morate v lastnem okolju opravljati lastno vadbo ter mentorske hospitacije (prakso). 

Nadaljevalni – specializirani tečaji in seminarji so odvisni od posamezne tematike. Npr. tečaj za Prehranskega svetovalca obsega 70 ur. Izvajamo pa seveda tudi enodnevne seminarje, ter organiziramo naš največji dogodek – kongres FZS. 

V sklopu tečaja, ne morete pridobiti dveh nazivov, saj se praktični moduli prekrivajo, bilo pa bi tudi preveč naporno za vas. Zato omogočamo vsem, ki pridobite naš naziv, ugodnejšo tečajnino v primeru t.i. razširjanja modula. Cena je v takšnih primerih 450 eur + DDV.

Prvi izpitni termini so razpisani običajno 14 dni po zadnjih vajah. Čez leto  imate na voljo različne izpitne termine. Sami se prijavite na tistega, ki vam najbolj ustreza. 

Čas za zaključitev osnovnih tečajev FZS je 2 leti. 

Čas za zaključitev online specializacij je 1 leto od prejema uporabniškega imena in gesla. 

Tečaji se običajno razpisujejo dvakrat letno (marec in oktober). V kolikor trenutno ni aktualno razpisanega tečaja, lahko posredujete email na fzs@fitnes-zveza.si, ter navedete, da vas zanimajo naši tečaji in dodali vas bomo v bazo zainteresiranih (obvestili, ko bo izšel razpis). 

Seveda. 

Ob oddaji prijave imate med zadnjimi rubrikami vrste plačevanja, kjer lahko izberete LeanPay plačilo, ki vam omogoča plačevanje do 24 obrokov. 

Člani FZS so lahko zgolj pravne osebe. 

Več o članstvu si lahko preverete na spletni strani: https://fitnes-zveza.si/fzs-clani/

Nobena licenca ni avtomatsko mednarodno priznana. Pri navajanju te dikcije, gre za zavajanje. Namreč v državi, kamor odhajate je v primeru reguliranega sistema na področju športa potrebno katerokoli pridobljeno diplomo verificirati pri pristojnemu organu za to področje. Če boste odhajali v tujino, se obrnete na pisarno FZS in pripravila vam bo ustrezno dokumentacijo. 

Res pa je, da je veliko držav, ki nima regulacije na tem področju, kar pomeni da za samo izvajanje fitnes ali drugih športno rekreativnih vadb ne potrebujete nobenega naziva na področju športa. 

Sistem tekmovanja določa Mednarodna funkcionalna fitnes zveza, Osnovne informacije najdete na naši spletni strani – tukaj!

Ogledate pa si lahko tudi tekmovalne standarde Mednarodne funkcionalne in fitnes zveze (IF3) – tukaj!

0
    0
    Košarica
    Vaša košarica je praznaNazaj v trgovino
    Call Now Button