IRIS

IRIS BELKO

MODUL: SKUPINSKE FITNES VADBE

Iris Belko, prof. športne vzgoje, plesna pedagoginja, inštruktorica in demonstratorka vodenih skupinskih vadb, z ogromno izkušnjami. Je predavateljica in demonstratorka za FZS – modul skupinske vodene vadbe, kjer z velikim veseljem predaja vse svoje znanje bodočim inštruktorjem.

IRIS BELKO

PROF. ŠPORTNE VZGOJE

NINA

NINA JERAM

MODUL: SKUPINSKE FITNES VADBE

Nina Jeram je diplomantka FŠ, predavateljica športne vzgoje na Univerzi v Ljubljani (EF in Center za ob študijske dejavnosti), predavateljica na FZS – modul skupinska vadba, zunanja sodelavka Fakultete za šport v Ljubljani, inštruktor licenčnega programa BodyART.

NINA JERAM

PRED. ŠPORTNE VZGOJE

MOJCA

MOJCA KISOVEC

MODUL SKUPINSKE FITNES VADBE 

Mojca Kisovec je inštruktorica skupinske vadbe z dolgoletnimi izkušnjami in osebna trenerka. Kot dolgoletno plesalko in koreografinjo (Nike tim Slovenija) jo zanima gib povezan z glasbo in išče vedno nove rešitve za povezovanje in podajanje elementov in gibalnih struktur.

MOJCA KISOVEC

OSEBNA TRENERKA

SIMON

SIMON TOMEC

MODUL: SKUPINSKE FITNES VADBE 

Simon Tomec že od otroških let živi v športnem duhu in se ukvarja s številnimi športnimi dejavnostmi. Je vodja Rekreativnega centra Simon v Črnomlju, kjer dela že 14 leto kot trener. Poleg fitnesa in individualne vadbe se ukvarja s skupinskimi vadbami (step, pilates, wts, pro-cycling, ars, zumba, HIIT effect Bodifit program).

SIMON TOMEC

VODJA REKREATIVNEGA CENTRA

ANJA

ANJA GRŽINIČ

Anja Gržinič, navihana in energična plesalka jazz baleta in stepa, navdušena učiteljica smučanja je proti koncu študija našla svojo novo ljubezen – pilates.

Sodeluje kot predavateljica na modulu pilates. Vsako leto znova je pomagala pri nadgradnji usposabljanj in skupaj s sodelavci na FZS izdala tudi dva priročnika. Ob stalnem izobraževanju na tem področju in predavanjih na različnih kongresih, je našla pot do klasičnega (izvornega) pilatesa, nad katerim se navdušuje v zadnjem času.

ANJA GRŽINIČ

PROF.ŠPORTNE VZGOJE, TRENERKA PILATESA

BARBARA

BARBARA PRESTOR

Barbara Prestor rada uči sebe in druge. Uči svoje vadeče v dvorani, hkrati pa kot predavateljica sodeluje v sklopu izobraževanj Fitnes zveze Slovenije pri modulu pilates, kar pomeni da je odgovorna tudi za vse tiste inštruktorje pilatesa, ki prihajajo za njo.

Barbara je vodja modula za pilates in soavtorica priročnikov Pilates 1 in Pilates 2 Fitnes zveze Slovenije.

BARBARA PRESTOR

VODJA MODULA PILATES

KATARZYNA

KATARZYNA CHRUSLAK

Moje vodilo v življenju je bilo od nekdaj gibanje in šport. Vso mladost sem preživela v športni in plesni dvorani, kjer sem skozi treninge spoznavala svoje telo, njegove sposobnosti in zmožnosti. 
 
Ko sem se enkrat poglobila v pilates, sem ugotovila, da je to krasna metoda rehabilitacije tudi za paciente, ki imajo potrebo po fizioterapiji in jo lahko uporabljam za katerekoli težave. BINGO – vse na enem mestu – delo s človekom, razumevanje telesa, zdravljenje skozi gibanje.

KATARZYNA CHRUSLAK

VODJA REKREATIVNEGA CENTRA

PREDAVATELJI - MODUL: FUNKCIONALEN FITNES

Matej Cankar - Predavatelj - Fitnes Zveza Slovenije
MATEJ

MATEJ CANKAR

“Treniranje in izobraževanje ljudi mi je v velik užitek in je moje življenjsko poslanstvo!”

Matej Cankar je profesionalni osebni in kondicijski trener. Šport je oboževal že kot otrok in pot ga je pričakovano vodila na Fakulteto za šport.

MATEJ CANKAR

OSEBNI IN KONDICIJSKI TRENER

GREGOR

GREGOR JENKO

Gregor Jenko je diplomant Fakultete za šport, trener fitnesa, učitelj plavanja, smučanja, ter dolgoletni sodelavec FZS-ja, kot njen integralni del strokovnega odbora in predavatelj.

GREGOR JENKO

VODJA REKREATIVNEGA CENTRA

PREDAVATELJI - MODUL: KLASIČNI FITNES - OBLIKOVANJE

Anastasija

Anastasija Kastelic

Že od malih nog sem si želela postati profesorica športne vzgoje, saj je šport del mojega vsakdana celo življenje.

Anastasija Kastelic

Prof. šprotne vzgoje

PREDAVATELJI - MODUL: PREHRANSKI SVETOVALEC FZS

matjaž

matjaž macuh

Matjaž je športni nutricionist, trener in antropometrist v podjetju Feelgood. Ukvarja se primarno s prehranskim svetovanjem vrhunskih in rekreativnih športnikov iz najrazličnejših športnih panog. Po izobrazbi je magister športne prehrane iz St Mary’s univerze (London), kjer je študiral vpliv prehranskega dopolnila beta-alanin na telesno kompozicijo. Matjaž trenutno opravlja svoj doktorat iz področja Prehrane ter vpliva nitratov na zmogljviost na Biotehniški fakulteti.

Matjaž macuh

športni nutricionist, trener in antropometrist v podjetju Feelgood

mario

mario sambolec

Mario je ustanovitelj podjetja Feelgood, s katerim utira nove smernice zdravemu odnosu do lastnega telesa in uči o pomenu primerne vadbe ter prehrane za posameznika in njegov specifičen cilj. Mario je trener in nutricionist s tremi najbolj priznanimi licencami na področju prehranskega coachinga (MNU, PN1 in ACA). Mariove članke na temo zdrave prehrane in vadbe najdete v praktično vseh vidnejših publikacijah pri nas. Predaval je na Ministrstvu za Zdravje, Onkološkem inštitutu, Nacionalnem Laboratoriju za Zdravje, Okolje in Hrano, EUSA (European University Sport Association) in na drugih javnih, izobraževalnih ter športno-rekreativnih institucijah.

mario sambolec

ustanovitelj podjetja Feelgood, trener in nutricionist

mojca

mojca cepuš

Mojca je svetovalka za zdravo prehrano in hujšanje ter certificirana nutricistka z mednarodnim certifikatom sports nutrtionist (športni nutricist, op.a.). Svojo profesionalno kariero s prehranskim svetovanjem je začela že leta 2007. Ukvarja se primarno z ljudmi, ki si želijo izgubiti odvečne kilograme ali izboljšati svoje prehranjevalne navade. Mojca je prav tako ustanoviteljica in aktivni član Befit društva za kulturo zdravega prehranjevanja. Ima dolgoletne izkušnje predavanj za različna podjetja in šole, kakor tudi na televiziji.

mojca cepuš

svetovalka za zdravo prehrano in hujšanje ter certificirana nutricistka

tjaša

dr. Tjaša Dimec Časar

Tjaša je doktorica psiholoških znanosti, vedenjsko kognitivna terapevtka pod supervizijo, športna psihologinja in terapevtka medicinske hipnoze. Kot mlada raziskovalka je delala pod mentorstvom dr. Mateja Tušaka. Na podlagi večletnega sodelovanja s Terapevtsko-izobraževalnim centrom Ahil si je nabrala veliko dragocenih izkušenj z delom v zasebni praksi, kjer poleg vsakodnevnega svetovalno-terapevtskega dela izvajala izobraževanja in delavnice za različna podjetja, organizacije, društva in športne klube na temo obvladovanja stresa in izgorelosti ter psihološke priprave v poslovnem svetu in v športu. Na samostojno pot se je podala leta 2021 in izvaja individualno vedenjsko kognitivno terapijo za odrasle in mladostnike, hipnoterapijo in športno psihološko svetovanje za športnike iz različnih športnih panog.

dr. Tjaša Dimec Časar

doktorica psiholoških znanosti, vedenjsko kognitivna terapevtka pod supervizijo, športna psihologinja in terapevtka medicinske hipnoze

denis

doc.dr. Denis Tomše

doc. dr. Denis Tomše predmete povezane z digitalnim trženjem predava na različnih fakultetah, svoje znanje in izkušnje pa že nekaj let deli tudi s slušatelji za prehranskega svetovalca. V trženje, še posebej na digitalnem področju se je “zaljubil” leta 2005, ko se je zaposlil v podjetju, ki se je ukvarjalo s trženjem in izdelavo učinkovitih spletnih strani. Kasneje je svojo karierno pot nadaljeval kot vodja trženja in kasneje kot vodja profitnega centra, danes pa je zaposlen kot direktor Zdravstvenega doma Trbovlje. Veliko se ukvarja s športom, predvsem individualno vadbo, tekom, kolesarjenjem, košarko, tenisom…

doc. dr. Denis Tomše

PREDAVATELJ, VODJA MARKETINGA

petra

Petra kmetec

Petra Kmetec je diplomirana ekonomistka in specializantka Transakcijske analize. Skozi svoje delo pomaga ljudem, da naredijo preskok v življenju in presežejo nezavedne programe, ki jim usmerjajo življenje. Obožuje raziskovanje človeške psihe in poučevanje o raznih psiholoških tehnikah, s katerimi si izboljšajo življenje.

Petra kmetec

NLP PRAKTIK, THETA HEALING IN REIKI PRAKTIK

Tomaž

Tomaž Kucler

Tomaž Kucler je profesionalni osebni trener že 15 let. Je osebni trener FYZ, ki je študij zaključil na Fakulteti za Šport v ljubljani. vodi ekipo osebnih trenerjev “OSEBNITRENERJI.SI” IN “SOLAHUJSANJA.SI“.

tomaž kucler

OSEBNI TRENER, ČLAN STROKOVNEGA ODBORA FZS IN AVTOR ČLANKOV O PRAVILNI VADBI, PREHRANI IN PREHRANSKIH DOPOLNILIH

sandi

sandi bitenc

Sandi Bitenc je specialist za funkcionalno medicino, Guinnessov rekorder, vsestranski športnik, potapljač, adrenalinski odvisnež, … 

sandi bitenc

SPECIALIST ZA FUNKCIONALNO MEDICINO

mojca

mojca jesterle sever

SPECIALISTKA INTERNE MEDICINE NA KLINIKI ZA ENDOKRINOLOGIJO, DIABETES IN BOLEZNI PRESNOVE

petra

Petra Strnad Kos

predavateljica iz področij anatomije, fiziologije, prve pomoči in medicine športa

S Fitnes zvezo Slovenije sodeluje od leta 2015 kot predavateljica iz področij anatomije, fiziologije, prve pomoči in medicine športa. V preteklosti je delovala tudi kot vaditelj različnih vadb za otroke in inštruktor skupinskih vadb.
darko

Darko Repenšek

predavatelj, član rokometne zveze slovenija

Vse svoje življenja je Repenšek predan športu. Atlet, rokometaš in alpski smučar, z dolgoletnim stažem učitelja in demonstratorja alpskega smučanja, je širši javnosti bolj znan kot eno najbolj prepoznanih imen svetovnega rokometnega sojenja.

0
    0
    Košarica
    Vaša košarica je praznaNazaj v trgovino
    Call Now Button