Nastasija

POZDRAVLJENI, SEM Nastasija Kastelic

Že od malih nog sem si želela postati profesorica športne vzgoje, saj je šport del mojega vsakdana celo življenje.

Vsi ti trenerji, ko so mene navdušili za samostojno pot, mi pomagali z nasveti, me vodili do uspehov pri mojih prvih klientih so bili trenerji, ki še danes sodelujejo pri izobraževanjih pod okriljem Fitnes Zveze Slovenije

Nastasija Kastelic

prof. športne vzgoje

NA KRATKO O MENI

NA KRATKO O MENI & MOJIH PREDAVANJIH

Že od malih nog sem si želela postati profesorica športne vzgoje, saj je šport del mojega vsakdana celo življenje. Med študijem na Fakulteti za šport pa me pot ponesla v svet fitnesa. Opazovala sem takratne osebne trenerje v različnih studijih in bila nad nekaterimi navdušena kako dobro in uspešno vodijo od rekreativnih športnikov, do profesionalnih. Za vsakega drug pristop dela, drugi cilji, različno zahtevne naloge in predvsem zadovoljni obrazi po koncu treninga. 

Kako jim to uspe? Pa rezultati…. Waau kako lepo je preoblikoval/a svoje telo, kako bolj zdravo izgleda, ali pa poglej njo, zmagala je na tekmi v svoji disciplini in se zahvalila svojemu osebnemu trenerju v fitnesu, da ji brez njegove pomoči ne bi uspelo. To je bil moj WAU, ko sem se odločila da bom tudi jaz osebna trenerka in se podala na dodatna izobraževanja pod okriljem FZS. 

Po končanem študiju sva z možem odprla svoj fitnes studijo z individualnim pristopom v Celju, kjer skrbimo za uspešno vadbo, doseganje ciljev, dobro počutje in izboljšanje zdravja naših članov.
 

Zakaj postati osebni trener ood kriljem FZS?

 
Vsi ti trenerji, ko so mene navdušili za samostojno pot, mi pomagali z nasveti, me vodili do uspehov pri mojih prvih klientih so bili trenerji, ki še danes sodelujejo pri izobraževanjih pod okriljem Fitnes Zveze Slovenije in ta podpora, ki jo nudijo naši programi so prav zato tako unikatni, saj pri nas lahko dobiš poleg osnovnega znanja še ogromno drugih vsebin, ki ti bodo še kako prišle prav v vsakdanjem delu, to je nesebično deljenje izkušenj, nasvetov in mentorstvo, ki se nikoli ne konča saj smo tukaj zate, da ti že pred samim začetkom nudimo podporo ter seveda v nadaljevanju, ko se srečaš z novimi izzivi ti še vedno stojimo ob strani. 
 
Ponosna sem na to, da sem del FZS in to lahko postaneš tudi ti. Zato dobrodošel/la na naših izobraževanjih in tečajih.
0
    0
    Košarica
    Vaša košarica je praznaNazaj v trgovino