Tomaž Kucler

Tomaž Kucler je eden izmed najbolj izkušenih osebnih trenerjev v Sloveniji, ki je študij zaključil na Fakulteti za Šport v Ljubljani.  

Tomaž Kucler

profesor športne vzgoje, Osebni trener, predsednik FZS in avtor člankov o pravilni vadbi, prehrani in prehranskih dopolnilih

NA KRATKO O MENI

NA KRATKO O MENI & MOJIH PREDAVANJIH

Tomaž je po izobrazbi profesor športne vzgoje. Po gimnaziji je odšel na pravo, kasneje pa zaključil študij na Fakulteti za šport, saj je že od malih nog povezan s športom. Prvih par let osnovne šole ga je veselil tek, kasneje pa igranje košarke, kjer se je spoznal s fitnesom v začetku gimnazijskih let. Kmalu je postale fitnes šport številka ena. Na začetku študija prava je opravil prve tečaje za fitnes inštruktorje tako doma kot v tujini, nato pa na Fakulteti za šport pridobil še bolj široko znanje o športu. Več kot 20 let deluje kot osebni trener, deloval tudi kot vodja fitnesa in ekipe osebnih trenerjev. Kmalu je postal član strokovnega odbora FZS, nato pa po več mandatnih obdobjih, zadnja štiri leta pristal v upravnem odboru kot podpredsednik. Trenutno pa je predsednik Fitnes zveze Slovenije. Ves ta čas je s FZS sodeloval kot predavatelj, pomočnik pri organizaciji dogodkov: seminarjev, konferenc, kongresov,…promotor  in svetovalec..

0
    0
    Košarica
    Vaša košarica je praznaNazaj v trgovino
    Call Now Button