Tomaž

POZDRAVLJENI, SEM Tomaž Kucler

Tomaž Kucler je profesionalni osebni trener že 15 let. Je osebni trener FYZ, ki je študij zaključil na Fakulteti za Šport v ljubljani. vodi ekipo osebnih trenerjev “OSEBNITRENERJI.SI” IN “SOLAHUJSANJA.SI“.

Tomaž Kucler

Osebni trener, član strokovnega odbora FZS in avtor člankov o pravilni vadbi, prehrani in prehranskih dopolnilih

NA KRATKO O MENI

NA KRATKO O MENI & MOJIH PREDAVANJIH

Zadnjih 20 let svojega življenja je namenil inidividualnemu treniranju svojih vadečih, izobraževanju in usposabljanju  ter  nabiranju izkušenj na področju fitnes vadbe tako doma kot po svetu.  Svoje znanje vsakodnevno prenaša na nove vadeče in tudi na nove kadre, ki si želijo strokovnega znanja. Vsakodnevno pomaga ljudjem kako popolnoma spremeniti svoje telo, pridobiti na kondiciji, okrevati po poškodbah ali se zgolj pravilno lotiti fitnes vadbe. Je član strokovnega odbora FZS in avtor člankov o pravilni vadbi, prehrani in prehranskih dopolnilih. Skozi vsa leta je sodeloval pri različnih projektih, programih in akcijah hitrega preoblikovanja postave.

Košarica
    Vaša košarica je praznaNazaj v trgovino