Fitnes zveza Slovenije - ponudba tečajev – skupinska vadba
S tečaji pričnemo 6. novembra.
Dni
Ur
Minut
Sekund
PROSKUPINSKA

POSTANI INŠTRUKTOR SKUPINSKE VADBE

Kaj lahko pričakujem? Na tečaju boste dobili osnovno znanje, potrebno za vsakega dobrega inštruktorja skupinske vadbe, iz katerega boste lahko nadgrajevali dalje v bolj specifične programe ali pa ostali pri osnovni, vsesplošni vadbi, primerni za vse populacije. Naš tečaj ponuja širši spekter znanja in ne le t.i. instant ponavljajoče in enolične vadbe po vedno istem vzorcu. Vaše učenje bo sestavljeno predvsem iz veliko uporabnega praktičnega dela in manj teorije. Pridobili boste znanje, s katerim bo vadba resnično funkcionalna in usmerjena k želenim ciljem.

Potem je ta tečaj zagotovo prava izbira!

IRIS BELKO

prof. šp. vzg., Vodja modula

ŽELITE PRIDOBITI CELOVITO ZNANJE IN CERTIFIKAT IZ SKUPINSKIH VADB? PRIDRUŽITE SE!

MODUL: SKUPINSKA VADBA

Kaj boste pridobili z tečajem FZS: Postani inštruktor/ica skupinskih vadb?

Sposobni boste sami sestaviti svoje programe glede na potrebe svojih vadečih. Z dobro osnovo in poznavanjem zakonitosti skupinske vadbe, boste lahko sledili vadbam tudi na nadaljnjih izobraževanjih ali specifičnih šolanjih (kongresi, seminarji, delavnice, licencirani svetovni programi npr. Les Mills, BodyART, Zumba, Reebok University…).

Vsi predavatelji so dolgoletni inštruktorji, “prezenterji” na kongresih, z mnogo izkušnjami in znanjem, predvsem pa še vedno z veseljem in intuziazmom, ki ga bodo podelili z vami.

Zavzetost, kreativno sodelovanje, razvijanje samih sebe, skratka vse, kar sami menite, da dober inštruktor mora imeti.

Se najdete? Potem se vidimo kmalu!

ZAGOVARJAMO STROKOVNOST

Ali ste vedeli? Tečaji ne potekajo preko v naprej pripravljenih posnetkov, ker želimo izvajati vadbo strokovno, ter nadzorovati in spremljati njen proces. Inštruktorji in trenerji so tisti, ki poskrbijo za varno izvajanje posameznih gibalnih vzorcev.

Zakaj? Da ne prihaja do nepotrebnih poškodb, ter da ne glede na to ali trenirate zase ali za športne rezultate, dosegate zastavljene cilje. Ko pripravljamo inštruktorje in trenerje na njihovo delo, sta strokovnost in kakovost osnovni izhodišči.

AEROBNA VADBA

– osnovne gibalne strukture in vzorci, nivoji gibanja,
– smeri gibanja po prostoru, orientacija v prostoru, prilagoditev vadbe glede na prostor,
– povezovanje gibalnih struktur v smiselno, zaokroženo celoto,
– učenje modifikacij gibanja (lažja – težja varianta, visoko – nizko intenzivno),
– načrtovanje vadbene enote, metodika učenja gibanja,
– specifična znanja inštruktorja skupinske vadbe (usmerjanje vadečih z glasom, usmerjanje skozi glasbo in ritem izvedbe, opazovanje vadečih med vadbo, pravilna demonstracija vaj, štetje, napovedovanje vaj, prilagajanje vadbe…),
– razvijanje aerobnih sposobnosti (kondicija, vzdržljivost, razvijanje moči in mobilnosti skozi gibanje),
– HIIT vadba, intervalna vadba, krožna vadba, frontalna in zrcalna vadba.

ANAEROBNA VADBA

– učenje in povezovanje vaj za moč z lastno težo po posameznih sklopih,
– učenje vaj za moč na različnih nivojih (stoje, sede, kleče, leže…),
– »stretching« – vaje raztezanja v različnih delih vadbene enote,
– uporaba rekvizitov pri vadbi (elastike, uteži, žoge, step, drsniki),
– izbira in modifikacije vaj za moč, raztezanje, povezovanje vaj, doseganje mišičnega ravnovesja.

OSEBNI TRENER
3 RAZLOGI ZAKAJ IZBRATI NAŠE TEČAJE

Pri trženju naših programov poudarjamo: strokovnost, varnost, zmernost in kakovost. V ponudbi imamo širok nabor kvalitetnih seminarjev & webinarjev s predavatelji iz prakse.

MODERNA OPREMA

Ker verjamemo, da je konstanten napredek nujen, to odraža tudi naša moderna oprema.

STROKOVNA ZNANJA

Naša ponudba je pripravljena na podlagi 20+ let izkušenj, mnenj tečajnikov, ... Ponudba se prilagaja glede na potrebe trga in članic FZS.

PRAKTIČEN PRISTOP

Predavatelji izhajajo iz prakse - vsi imajo ustrezno usposobljenost in 10+ let izkušenj.

IMATE VPRAŠANJE? Z VESELJEM VAM ODGOVORIMO!

PREDNOSTI NAŠIH TEČAJEV:

Fitnes zveza Slovenije se ponaša s širokim naborom predavateljev. Nekateri tečaji pa temeljijo tudi samo na enem predavatelju. Trudimo se tečajnikom, preko širokega nabora predavateljev, ponuditi tudi različne poglede, mnenja, izkušnje, …

TEČAJI NE POTEKAJO PREKO VNAPREJ PRIPRAVLJENIH POSNETKOV, KER ...

TEČAJI NI POSNET VNAPREJ, KER ...

Inštruktorji in trenerji so tisti, ki poskrbijo za varno izvajanje posameznih gibalnih vzorcev. Zakaj? Da ne prihaja do nepotrebnih poškodb, ter da ne glede na to ali trenirate zase ali za športne rezultate, dosegate zastavljene cilje. Ko pripravljamo inštruktorje in trenerje na njihovo delo, je strokovnost in kakovost osnovni izhodišči.

CENIK
PRIJAVITE SE ZDAJ

Modul: Postani inštruktor/ica skupinske vadbe.

CENIK
PRIJAVITE SE ZDAJ

Modul: Postani inštruktor/ica skupinske vadbe.

Dni
Ur
Minut
Sekund