Fitnes zveza Slovenije – specifike prehrane žensk in športnic
S tečaji pričnemo 6. novembra.  Prijave zbiramo do 4. oktobra. Prijavi se pravočasno:
Dni
Ur
Minut
Sekund
Inštruktor

POSTANI FZS INŠTRUKTOR

134 UR (+ 100 ur prakse, ki se izvaja v lastnem okolju pod vodstvom mentorjev). Na tečaju pridobijo kandidati praktično znanje iz izbranega modula. Izbirajo lahko med tremi, navedenimi zgoraj.

PRIČETEK TEČAJA IN NAVODILA ZA PRIJAVO

PRIČETEK TEČAJA IN NAVODILA

Z tečaji bomo pričeli 6. novembra. Vendar ne odlašajte, saj prijave zbiramo le še nekaj dni. Prijavno okno puščamo odprto do 10. oktobra, zato pohitite.

Vsi tečaji bodo potekali istočasno. Modul 1 je namenjen vsem usmeritvam, kasneje pa se bodo moduli razlikovali glede na usmeritev, ki ste jo izbrali.

MODUL 1

- VSEBINA JE NAMENJENA VSEM USMERITVAM

MODUL 1

- VSEBINA JE NAMENJENA VSEM USMERITVAM

Postani inštruktor fitnes vadbe - FZS

MODUL 2

OSEBNI/-A TRENER/-ka FUNKCIONALNE FITNES VADBE

MODUL 2

OSEBNI/-A TRENER/-ka FUNKCIONALNE FITNES VADBE

MODUL 3

OSEBNI TRENER FZS - INDIVIDUALNO TRENERSTVO

MODUL 3

OSEBNI TRENER FZS - INDIVIDUALNO TRENERSTVO

MODUL 4

INŠTRUKTOR/ICA SKUPINSKE FITNES VADBE

MODUL 4

INŠTRUKTOR/ICA SKUPINSKE FITNES VADBE

MODUL 5

INŠTRUKTOR/ICA PILATESA

MODUL 5

INŠTRUKTOR/ICA PILATESA

PREDNOSTI PRIDOBLJENEGA NAZIVA

PREDNOSTI PRIDOBLJENEGA NAZIVA

Pridobitev celostnega znanja, ki temelji na znanstveno potrjenih dejstvih in 20-letnih praktičnih izkušnjah. Pridobljeno znanje omogoča samostojno vodenje vadbenega procesa v fitnesu (velja za vse tri nazive). Po Zakonu o športu je potrebno pridobljen naziv verificirati na Olimpijskemu komiteju Slovenije. Kako to storiti, si lahko preberete TUKAJ.

POGOJI ZA VPIS IN RAZPISANI TERMINI

POGOJI ZA VPIS IN RAZPISANI TERMINI

Ali ste vedeli? Tečaji ne potekajo preko v naprej pripravljenih posnetkov, ker jih želimo izvajati strokovno, ter nadzorovati in spremljati vaš proces. Ko pripravljamo prehranske svetovalce na njihovo delo, sta strokovnost in kakovost osnovni izhodišči.

Na tečaj FZS inštruktor se lahko vpišejo posamezniki, ki imajo končano najmanj 3-letno poklicno srednjo šolo in so polnoletni.

PRIJAVA
IZBERITE TEČAJ

Spodaj izberite tečaj, ki ga želite opravljati, izvejte več o sami usmeritvi in se prijavite. Se vidimo!

servicebox
FUNKCIONALNA FITNES VADBA

Postani osebni/-a trener/-ka funkcionalne fitnes vadbe in zaživi svoje (športne) sanje.

servicebox
SKUPINSKA VADBA

Spremeni svojo strast do športa v uspešen poklic. Postani inštruktor/ica skupinske vadbe.

servicebox
PILATES

Je pilates tvoja strast? Postani inštruktor/ica pilatesa in jo spremeni v uspešen poklic.

servicebox
OSEBNO TRENERSTVO

Si športni navdušenec? Postani inštruktor/ica individualnih vadb – osebno trenerstvo.

AKTUALNI TERMINI

Termini razpisanih tečajev in dogodkov.

OSEBNI TRENER
3 RAZLOGI ZAKAJ IZBRATI NAŠE TEČAJE

Pri trženju naših programov poudarjamo: strokovnost, varnost, zmernost in kakovost. V ponudbi imamo širok nabor kvalitetnih seminarjev & webinarjev s predavatelji iz prakse.

01

MODERNA OPREMA

Ker verjamemo, da je konstanten napredek nujen, to odraža tudi naša moderna oprema.

STROKOVNA ZNANJA

Naša ponudba je pripravljena na podlagi 20+ let izkušenj, mnenj tečajnikov, ... Ponudba se prilagaja glede na potrebe trga in članic FZS.

02

PRAKTIČEN PRISTOP

Predavatelji izhajajo iz prakse - vsi imajo ustrezno usposobljenost in 10+ let izkušenj.

03

IMATE VPRAŠANJE? Z VESELJEM VAM ODGOVORIMO!

NAČIN PRIJAVE IN PLAČILA

PRIJAVA IN PLAČILO

Cena tečajev vključuje teoretično gradivo, tri pristope na izpit, diplomo, licenčno kartico, ter zavarovanje poklicne odgovornosti za obdobje 1 leta.

Prijavite se s klikom na zgornji obrazec, ki vas bo vodil čez postopek nakupa. V kolikor boste izbrali plačilo po predračunu, znesek tečajnine nakažete do 6. 11. 2021 na TRR FZS: 02013-0089144856. V kolikor boste nakazovali zadnje dni, ob registraciji (na dan prihoda na tečaj) predložite potrdilo o plačilu.

Na nakaznico obvezno napišite popoln naziv in naslov plačnika ter namen plačila: Prehranski1-ter priimek udeleženca, koda namena: OTHR.

POGOJI ODSTOPA:

V kolikor imate dodatna vprašanja, nas kontaktirajte na telefonsko številko 01 200 2772, ali po e-mailu fzs@fitnes-zveza.si. Organizator si pridržuje pravico do spremembe lokacije in termina tečaja!

POSEBNO OBVESTILO

POSEBNO OBVESTILO

Strokovni odbor FZS je tudi na pobudo udeležencev tečajev in lastnikov fitnesov oblikoval spremembe pri izvedbi tečajev. Le-te so pripravljene predvsem z namenom ponuditi kvalitetnejše in popolnejše usposabljanje za kader, ki vstopa na trg. Spremembe so pripravljene na podlagi 20 letnih izkušenj na trgu fitnes industrije. Pogoj za opravljanje dela na področju športne rekreacije – kamor sodi tudi fitnes je opravljena usposobljenost Športne rekreacije I. stopnje, katere IZKLJUČNI nosilec programa je Olimpijski komite Slovenije (osnoven program usposabljanja). Svojo diplomo tako verificirate na Olimpijskemu komiteju Slovenije. Kako to storiti, si lahko preberete TUKAJ.

MEDNARODNA VELJAVNOST

Splošne mednarodne licence, ki bi bila veljavna v vseh državah NI. Obstaja nekaj večjih organizacij, ki pokrivajo hkrati nekatere Evropske države v sklopu mednarodnega priznavanja (npr. European register of exercise professionals – za verifikacijo priložite dokumentacijo FZS – diplomo + program usposabljanja – proti plačilu 30 eur uredite tudi zavarovanje proti tretji osebi). Vendar vam verifikacija pri European register of exercise professionals nujno ne omogoča dela v vseh Evropskih državah. Veljavnost uredite pri pristojnem organu posamezne države – kamor se odpravljate. Prav tako si veljavnost licence izven EU, uredite z verifikacijo pri pristojni organizaciji v posamezni državi.

0
    0
    Košarica
    Vaša košarica je praznaNazaj v trgovino