Petra

POZDRAVLJENI, SEM Petra Kmetec

Petra Kmetec je diplomirana univerzitetna ekonomistka, ki svoje znanje širi na področje psihologije. Zadnja leta se uri predvsem v delovanju človeškega uma, kar ji je pripeljalo na pot Neurolingvistično programiranje in Transakcijsko analizo. 

Petra Kmetec

NLP praktik, Theta healing in Reiki praktik

NA KRATKO O MENI

NA KRATKO O MENI & MOJIH PREDAVANJIH

Je NLP praktik, Theta healing in Reiki praktik, trenutno pa je v procesu šolanja Transakcijske analize. Ukvarja se z meditacijami, uživa v prebiranju knjig o osebnostni rasti in razvoju.
Zelo ji je všeč, kadar lahko z svojim znanjem pomaga najti ljudem njihovo bistvo in jim približa svet radosti in lastne zadovoljitve.

Z zdravo prehrano in negovanjem svoje psihe se je pričela ukvarjati že v srednji šoli in to jo še sedaj fascinira, ter žene naprej v raziskovanje globin človeškega uma.

“Edina stvar ki nas omejuje je prepričanje, da imamo omejitve.”

Poznate omejujoča prepričanja? Omejujoča prepričanja so vsa prepričanja, ki jih nosimo v svoji podzavesti in nam preprečujejo življenje svojih sanj. So saboterji našega uspeha. Navade določajo kako uspešno je ali bo naše življenje in kdo smo. Ljudje smo skupek navad, ki se lahko z določenimi tehnikami spreminjajo in integrirajo v že obstoječe navade.

Na tečaju boste spoznali: Kako prepoznati omejujoča prepričanja in jih spremeniti v podporna prepričanja. Kako razumeti navade, jih prepoznati in znati razčleniti. Kako pri stranki spremeniti navade prehranjevanja. Kako najti načine za generiranje novega načina obnašanja in kako prepoznati sprožilce (triggerje) navad.

Spoznali boste tehnike za uspešno spreminjanje in uvajanje navad, ki bodo vašim strankam pomagale na poti do spreminjanja prehranskih navad, ugotovili kakšna omejujoča prepričanja lahko imajo, kako jih prepoznati in preobraziti v podporna prepričanja.  Svoje znanje bo z vami delila Petra Kmetec.

1
    1
    Košarica
    Tečaj: Osebno trenerstvo
    1 X 990.00  = 990.00