Denis

POZDRAVLJENI, SEM Denis Tomše

doc. dr. Denis Tomše predmete povezane z digitalnim trženjem predava na različnih fakultetah, svoje znanje in izkušnje pa že nekaj let deli tudi s slušatelji za prehranskega svetovalca. V trženje, še posebej na digitalnem področju se je “zaljubil” leta 2005, ko se je zaposlil v podjetju, ki se je ukvarjalo s trženjem in izdelavo učinkovitih spletnih strani. Kasneje je svojo karierno pot nadaljeval kot vodja trženja in kasneje kot vodja profitnega centra, danes pa je zaposlen kot direktor Zdravstvenega doma Trbovlje. Veliko se ukvarja s športom, predvsem individualno vadbo, tekom, kolesarjenjem, košarko, tenisom…

doc. dr. Denis Tomše

Predavatelj, vodja marketinga

NA KRATKO O MENI

NA KRATKO O MENI & MOJIH PREDAVANJIH

Denis Tomše ima več kot desetletne delovne izkušnje v gospodarstvu. Svojo karierno pot je začel leta 2005 kot vodja internet oddelka v podjetju Uspeh d.o.o., ki se ukvarja z izdelavo marketinško učinkovitih spletni strani.

Nato se je zaposlil kot vodja marketinga in prodaje v podjetju SINET d.o.o., kjer je kot vodja profitnega centra, odgovoren za celostno poslovanje, ter zaposlen še danes. Poleg redne zaposlitve, na MLC – Fakulteti za management in pravo predava predmet Osnove digitalnega marketinga. Poleg MLC sodeluje tudi z drugimi fakultetami, kjer predava širok sklop predmetov, bolj ali manj povezanih z digitalnim poslovanjem.

0
    0
    Košarica
    Vaša košarica je praznaNazaj v trgovino