Na Nacionalni akademiji za športno medicino (NASM) je njihovo poslanstvo izpopolnjevati kader za vrhunsko delo na področju fitnesa in dobrega počutja.  Zagotavljajo znanje in omogočajo orodja za na podlagi več kot 30 letnih izkušenj.  Osebnim trenerjem, trenerjem, njihovim strankam in vsem, ki jih zanima fitnes, pomagajo do želenih ciljev, ter k bolj zdravemu in kvalitetnemu življenju.  

Z več kot tremi desetletji izkušenj z zagotavljanjem najboljših certifikatov v fitnes industriji so si prislužili brezhiben sloves na področju znanstveno utemeljenih strategij in učnih inovacij.

Pri NASM strokovnjake za fitnes in dobro počutje usmerjajo na pot uspeha z zagotavljanjem orodij in virov, ki jih potrebujejo za izpolnjevanje zahtev industrije. Od posodobljene vsebine do najnovejših nasvetov najboljših strokovnjakov fitnes industrije. Temeljijo predvsem na praktičnem pristopu.

Pri ustvarjanju vsebine in oblikovanju tečajev se redno posvetujejo z upravnim odborom. Upravni odbor za certificiranje NASM (NASM-CGB) deluje neodvisno in določa politike za upravljanje certificiranja osebnega trenerja in inštruktorja skupinskih vadb AFAA. Odgovorni so za nadzor nad vsemi odločitvami o certificiranju in ponovnem certificiranju, vključno z upravljanjem, standardi upravičenosti ter razvojem, upravljanjem in točkovanjem ocenjevalnih instrumentov.

 

0
    0
    Košarica
    Vaša košarica je praznaNazaj v trgovino